2007. szeptember 25., kedd

Amivel tele van...

...az a ramadán. Ilyenkor elbújnak, semmit nem csinálnak. Nem is dolgoznak. Még az sem, akinek semmi köze hozzá, csak kicsit sötétebb a bőre. Hazafelé nem negyedóránként, hanem félóránként indulnak a mikrobuszok (elvisznek minket az autóinkhoz a parkolóba) és alaposan meg vannak tömve. Mert ramadán van. És indiai sofőrök. De ebédelni, meg napközben inni, azt szoktak. Dolgozni azt nem lehet... Honnan is ismerős ez? Ja, hogy a közös ősök?
De az arabok is hülyének nézik Allahot (továbbiakban csak A!). Merthogy sötétben nem lát. Amúgy a legnagyobb, leghatalmasabb, legegyetlenebb, legakármibb, stb. isten. A! helyében én az összes kaját, amit sötétben befal az én kis szutykos népem, Hajdú csilis sajttá változtatnám. Akkor lenne ám csak nagy böjtölés... Aztán mindjárt nem kéne egy hónapig tisztulni.
De lehet, hogy A! szereti, ha a kis szutykos népének jól megy a biznisze. Akkor viszont jól betett mindenkinek, aki ezidőtájt errefelé jár és nem osztja a nézeteit. Végül is a kis szutykos népe azt kántálja, hogy A! az egyetlen, bármit csinálhat.
Még az autómon is kigyulladt a motorhiba jelző lámpa. Pedig Toyota. De lehet, hogy neki éppen most kezdődik a ramadán. Kicsit megcsúszott vele, szóval nemcsak csúnya, még hülye is a szentem. De nem baj, holnap még megyek vele dolgozni, a parkolóban lerakom, jön a szerviz, elviszi és du. 5-ig ugyanoda visszaviszi. Bár most ramadán van, szóval a franc se tudja... De amúgy ez is arabisztán! Otthon, Európa szívében ez miért nem működik? "Jövő hét közepén reggel 8-kor tudjuk fogadni..."

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én csak azt szeretném - teljesen ide nem illően - megkérdezni, hogy vannak -e ott szépséges hűtőmágnesek?
:-))))))))))))))))))))

Névtelen írta...

Ha indiai szerelők mennek a tojóért, lehet hogy kapsz helyette egy fél évszázados indiai rendszámos Hindustan Ambassadort. Ezután meg lehet, hogy egy helyi ad érte egy Chevrolet Corvette tűzoltóautót... Itthon meg a szervizesek hoznának vissza helyette egy kerék nélküli biciklit. Hát nem biznyic??? ;)

hugi írta...

Tényleg nálunk miért is nincs ilyen?! Tán azért mert nem "A!"nak hanem minden egyébnek nevezik:))))))))))))
Hgi

MATEZ írta...

Meg kellene szellőztetni, hogy A! sötétben is lát.
Feltételezem a bigottabja nem enne naplemente után sem (1 hónapig).
Az használna?!

Névtelen írta...

Hülyék vagytok. Inkább örülni kell, hogy végre van egy rugalmas vallás.
A keresztény egyház mikor mond olyat, hogy a cölibátust este nem kötelező betartani mert Isten nem lát?

Kata írta...

Európa északi részén sincs az, hogy beázik a kocsi, esik is, elvinném... Azaz, mondják, hogy jó, hozzad, és 10 HÉTTEL későbbre adnak időpontot.
Szerinted mocsárszagú a toyotánk?

MATEZ írta...

Bikának!

Tudtommal a cölibátus nem szüzességi hanem nőtlenségi eskü. Dugni lehet házasodni nem, vagyonmegosztás és öröklés okából.
Illesmi:)

Névtelen írta...

Úristenjajajaj!
Ne mondj már ilyet!
Házasságon kívüli szex?
Hol szabad olyat?
Azért minimum pokolrakerülés jár!

Még a gondolat is borzasztó!

T. írta...

Bikk, neked ott már fix helyed van...