2007. szeptember 27., csütörtök

Sport Bar

Ez jó hely. Ide szoktunk hétvégenként járni vacsizni meg sörözni. Két része van, a kajálós, meg a sörözős. Van vagy 20 különböző méretű tv a teremben, mindenhol foci és amerikai foci meccsek mennek. Persze mindegyik tv-n más. Ha valahol gól (pont vagy mittudomén) van, akkor annak a tv-nek a hangja jön az összesen. Aki akarja megnézi, hol volt esemény.
Sörökből van Foster's, Heineken, Guiness meg még 3 fajta, eddig csak ezeket próbáltam. Jófajta csapoltak, nincs velük gond. A kajájuk is jó. Disznó nincsen, de amit marhából, tyúkból (Yeti, figyelsz?), bárányból ki lehet hozni, az itt megtalálható. Nem kell fél órát várni, míg a pincér úgy gondolja, hogy most már eleget tornáztál, és észrevesz... Ha ürül a poharad, jön, hogy "Once more?"
Árak: egy jófajta bárányborda, 5,5 Foster's-el 160dhs. Ez a 4 csillagos szállodai bár árait nézve nem drága. Összességében azt lehet elmondani, hogy az árak ugyanott vannak, vagy alacsonyabbak, mint Mo-n. Igaz, hogy itt nincs ÁFA. De jövőre már lesz. 5%-kal kezdenek, és felnyomják 10%-ig. Szar nekik, mi?
Jó hír a végére, megjavult az autóm. Vagy kiégett a hibajelző lámpa...

Nincsenek megjegyzések: